ΤΣΙΜΕΝΤΟΛ ΕΡΜΗΣΣυνοπτικό περιεχόμενο σελίδας:
Η Τσιμεντόλ Ερμής έχει ως αντικείμενο την κατασκευή, λιανική πώληση και χονδρική πώληση (εισαγωγές και εξαγωγές) τσιμέντινων διακοσμητικών κατασκευών όπως αγάλματα, χειροποίητα εκκλησάκια, σιντριβάνια, βρύσες, ζαρντινιέρες, κολώνες και κολωνάκια, πηγάδια, σιντριβάνια κ.α.

H "ΤΣΙΜΕΝΤΟΛ ΕΡΜΗΣ" ιδρύθηκε το 1977 από τον Παρασκευά Κοτζιά. Από το 2000 και μετά ανέλαβε τη διεύθυνση η κόρη του Παρασκευή Κοτζιά.

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή κάθε είδους τσιμέντινων διακοσμήσεων (όπως κολώνες, κολωνάκια με το μέτρο ή ανά τεμάχιο, ζαρντινιέρες, συντριβάνια, βρύσες, αγάλματα κ.α.) και εκκλησάκια. Οι πελάτες μας είναι από όλη την Ελλάδα.

Απευθυνόμαστε σε εμπόρους και ιδιώτες και καλύπτουμε ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες δουλεύοντας με μεράκι στην τσιμέντινη διακόσμηση για περισσότερα από 30 χρόνια. Μεγάλη εξειδίκευση διαθέτουμε στα εκκλησάκια, τα οποία είναι χειροποίητα.

Μπορείτε να επισκεφθείτε την έκθεσή μας στη διεύθυνση:
Μεγάλου Αλεξάνδρου 26 (πρώην Ασπροπύργου), Ζοφριά, 'Ανω Λιόσια, (Αττική οδός έξοδος 6), ή να μας τηλεφωνήσετε στο τηλ. 210 2383473 για περισσότερες πληροφορίες.